Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@10:42:43 GMT

ماجرای قتل پدر مجری معروف شبکه خبر

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۸۴۱۸

ماجرای قتل پدر مجری معروف شبکه خبر

باشگاه خبرنگاران جوان - المیرا شریفی مقدم مجری معروف شبکه خبر به قدرت شبکه‌های اجتماعی و قتل پدرش اشاره کرده و نوشته است: «شاید اگر نوزده دی سال ۷۲ شبکه‌های اجتماعی گسترده بود و من هم ۱۲ ساله نبودم، عامل قتل پدرم را پیدا کرده بودم. شد ۲۸ سال و پرونده قتلی که بدون نتیجه، حالا گم شده!».

المیرا شریفی مقدم یکی از مجریان معروف و گاه جنجالی شبکه خبر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سال‌های اخیر، به عنوان مجری در برنامه مصاحبه تلویزیونی با سران نظام دیده شده است. گریه‌های المیرا شریفی مقدم در آنتن زنده شبکه خبر و گفتگو با همسرش، بار‌ها سوژه شده است.

المیرا شریفی مقدم و دکتر حیدری، دو مجری و گوینده خبر معروف رسانه ملی در دهه نود شمسی هستند که در برنامه‌های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی بسیاری حضور دارند. المیرا شریفی مقدم، متولد هجدهم خرداد سال شصت در تبریز است. او کارشناسی میکروبیولوژی از دانشگاه آزاد داشته و مثل عادل فردوسی پور، مقطع تحصیلات عالیه را در حوزه ارتباطات، دنبال می‌کند.

جدید‌ترین برنامه زنده تلویزیونی که المیرا شریفی مقدم، اجرای آن را بر عهده داشت، مصاحبه تلویزیونی با سردار قالیباف در شامگاه ۵ شنبه ۱۳ آذر ۹۹ بود.

اما هنوز مدرک دکترا نگرفته است! همسر المیز شریفی مقدم هم از مجریان معروف شبکه خبر است. داود عابدی، همسر المیرا شریفی مقدم، گزارشگر ورزشی شبکه خبر و برنامه‌های ورزشی این شبکه محسوب می‌شود. المیرا شریفی مقدم از سال ۱۳۷۹ در رسانه ملی فعالیت دارد و اخیرا، مجری گری برنامه چاپ اول که برنامه صبحگاهی چالشی شبکه خبر است را نیز بر عهده دارد.

پدر المیرا شریفی مقدم در سال ۱۳۷۲ به قتل رسید. ساعت ۵:۲۵ دقیقه عصر ۱۹ دی ۱۳۷۲، جلوی خانه آن ها، افرادی برای سرقت کیف پدرش حمله می‌کنند و پدر به قتل می‌رسد. قاتلان هنوز پیدا نشده اند. شب وحشتناک قتل پدر را او در برنامه‌های تلویزیونی توضیح داده بود.

پیش از این و در سال ۱۳۹۶ بود که شریفی مقدم با انتشار پستی در اینستاگرامش در واکنش به مرگ آتنا اصلانی درباره ماجرای قتل پدرش صحبت کرده بود. وی در پست خود چنین نوشته بود: «قاتل دخترک معصوم به سومین قتل هم اعتراف کرد.. قاتلی که سال‌ها شناسایی نشده بود و در بزرگترین جنایت خود، دختری هفت ساله را قربانی کرد و ملتی را در شوک و غم فرو برد. آیا بازهم جنایتی کرده است؟ اعدام هم برای این جانیان کم است. راحت بخواب دختر ناز، قاتل پدر من در این بیست و چهار سالی که شناسایی نشده مشغول چه کاری بوده؟ آیا به جنایتکاری ادامه داده یا مرده؟ کسی که برای کیف بری و دزدی میاد و انسانی رو به قتل میرسونه، ممکنه خیلی کار‌ها بکنه! هرچند حالا کسی دنبالش نیست، چون پرونده ما مختومه اعلام شد و من در حسرت این پاسخ ماندم که چرا پیدا نکردند؟!».

المیرا شریفی مقدم در پست دیگری در مورد چگونگی قتل پدرش نوشته بود: «ساعت پنج و بیست و پنج دقیقه عصر نوزدهم دی هفتاد و دو، من و برادرم منتظریم که پدرو مادرمون برگردند خونه، صدای کمک میاد! دوباره کمک! با سومین کلمه کمک، صدای بابام رو شناختم. جلوی ورودی خونه حمله میکنند برای سرقت کیفش و وقتی مقاومت میکنه، به قتل میرسه. بیست و پنج سال گذشته و دونفر قاتل هنوز پیدا نشده اند. هرچقدر بزرگتر میشم، اون شب وحشتناک پررنگتر درنظرم دیده میشه. روح همه رفتگان شاد. سالم باشید …»

اولین خبری که المیرا شریفی مقدم در رسانه ملی خواند، مربوط به سال هشتاد شمسی بود. اخبار جوانان بود. سپس اخبار پزشکی خواند و روند ادامه یافت تا گوینده مرکزی شبکه خبر شد. شریفی مقدم از مجریان ثابت رسانه ملی است.

اینستانوشته‌های سیاسی واقتصادی و اجتماعی المیرا شریفی مقدم، در سال‌های اخیر، بازتاب‌های زیادی داشته است. یکی از معروف‌ترین صفحات اینستاگرام مربوط به مجریان صدا و سیما در اختیار المیرا شریفی مقدم است.


سلفی المیرا شریفی مقدم با مرحوم پدرش که سال ۱۳۷۲ در تهران به قتل رسید

حضور فعالی دارد و مثل رضا رشیدپور و احسان خان علیخانی، درباره مسائل مختلف، پست و استوری می‌گذارد. اینستاگرام المیرا شریفی مقدم حدود نیم میلیون دنبال کننده داشته و به نظر می‌رسد که او پرسپولیسی است.

۲ فرزند پسر دارد که در پست هایش رد پایی از سبک زندگی آن‌ها دیده می‌شود. اگر قصد دارید زندگی ۲ مجری فعال شبکه خبر را ببینید به اینستاگرام المیرا شریفی مقدم بروید. او معمولا در کامنت ها، پاسخ برخی از سوالات هواداران و منتقدانش را نیز می‌دهد.

معمولا بیش از ۱۰۰ هزار کاربر ویدیو‌هایی که المیرا شریفی مقدم در اینستاگرامش به اشتراک میگذار را مشاهده می‌کنند؛ لذا بعید است مثل برخی سلبریتی ها، فالوئر فیک داشته باشد. اما تیک آبی هنوز ندارد.

از کلکسیون عکس‌های کودکی المیرا شریفی مقدم گوینده شبکه خبر

المیرا شریفی مقدم با همراه همسر یا گروه برنامه ساز شبکه خبر، برنامه‌های ایرانگردی هم دارد.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: المیرا شریفی مقدم مجری تلویزیون المیرا شریفی مقدم رسانه ملی شبکه خبر قتل پدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۸۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود

بهزاد شریفی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: یکی از عوامل مهم تخریب عرصه‌های منابع طبیعی آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع است و در صورت وقوع حریق، خسارات سنگین و جبران‌ناپذیری به این منابع ارزشمند خدادادی و ملی وارد می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان عنوان کرد: به‌منظور پیشگیری از وقوع این پدیده مخرب در جنگل‌ها و مراتع استان که امری بسیار مهم است، همکاری و مساعدت آحاد مردم خصوصاً مردم خطه سرسبز شهرستان دیواندره در مقابله با حریق بسیار حائز اهمیت است.

شریفی‌پور بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۶۷ فقره حریق در سطح سه هزار و ۳۷۱ هکتار از اراضی جنگلی و مرتعی استان روی داد.

وی تصریح کرد: این میزان آتش سوزی نسبت به مدت مشابه سال قبل از لحاظ تعداد فقرات ۲۴۷ درصد و از لحاظ سطح سوخته ۳۰۴ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: شهروندان و بهره‌برداران عرصه‌های منابع طبیعی و روستاییان باید در نظر داشته باشند که نظر به کاهش بارش‌ها و نزولات الهی در سال‌جاری و با افزایش دما و خشکی هوا، احتمال وقوع آتش‌سوزی در محیط‌های طبیعی فزونی پیدا می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان اعلام کرد: بنابراین کشاورزان، دامداران، گردشگران و تمام کسانی که در محیط‌های طبیعی و باز، برای فعالیت یا تفریح حاضر می‌شوند، لازم و ضروری است که نسبت به رعایت نکات ایمنی اقدام کنند.

لزوم‌خوداری شهروندان از رهاسازی بطری در طبیعت

شریفی‌پور گفت: از هم استانی‌ها تقاضامندیم که از رهاسازی زباله‌ها به‌ویژه انواع بطری شیشه‌ای و پلاستیکی، خرده‌شیشه و اشیا مشابه در داخل طبیعت به دلیل اینکه این اشیا گاهاً همانند عدسی ذره‌بین عمل کرده و موجب اشتغال علوفه می‌شوند، خودداری کنند.

وی افزود: مواد خشک و مواد قابل اشتغال کف جنگل‌ها و مراتع کانون‌های آتش در مناطق را ایجاد می‌کنند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان خاطرنشان کرد: همچنین مردم استان به‌هیچ‌وجه در داخل طبیعت آتش روشن نکنند و در مواقع ضروری از سطوح بدون پوشش گیاهی که اطراف اجاق آن را با سنگ محصور کنند.

شریفی‌پور ادامه داد: پس از اتمام استفاده از آتش، حتماً از خاموش شدن آن اطمینان حاصل کرده و هیچ‌گاه خاکسترهای اجاق را رها نکنند بلکه می‌توان با ریختن آب یا مدفون کردن خاکسترها با خاک از خاموش شدن کامل آتش مطمئن شد.

وی اذعان کرد: همچنین از پرت کردن ته سیگار یا چوب کبریت استفاده‌شده در طبیعت و مکان‌های مستعد آتش‌سوزی به‌ویژه در حاشیه راه‌ها و جاده‌ها خودداری شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان بیان کرد: سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی در مزارع توسط کشاورزان و روستاییان استان کاری نامناسب و در راستای فقر و فرسایش خاک منجر به نابودی زمین خواهد شد که امیدواریم این اقدام توسط کشاورزان رخ ندهد.

شریفی‌پور عنوان کرد: آتش و مشعل به‌عنوان منبع روشنایی در مراتع به‌ویژه در هنگام راهپیمایی‌های شبانه نامناسب و مستعد حریق خواهد شد.

وی افزود: بازی کودکان با آتش به‌ویژه در مناطق با پوشش گیاهی مناسب هم یک عمل نامناسب و حریق‌زا است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان گفت: هم استانی‌های ما باید در نظر داشته باشند که در صورت بروز آتش‌سوزی در عرصه منابع طبیعی (بنا به هر دلیلی)، ضمن تماس با شماره رایگان ۱۵۰۴ بلافاصله با رعایت مسائل ایمنی نسبت به خاموش کردن آن اقدام و تا حضور نیروهای کمکی محل را ترک نکنند.

گونه‌های گیاهی و جانوری کردستان برای غنای طبیعی آن باید حفظ شود

شریفی‌پور خاطرنشان کرد: غنای طبیعی کردستان در گونه‌های جانوری و گیاهی و گستردگی درخت‌های همچون، بنه، بلوط، سیب وحشی، زالزالک، افرا و بید وحشی، مازو و غیره در استان سرمایه‌ای به مراتب ارزشمند است که باید حتی‌الامکان از آنها حراست و حفاظت کرد.

وی افزود: در استان تیپ‌های مرتعی از تنوع بیش از ۳۰ نوع وجود دارد که گستردگی زیادی هم دارد و جدا از بحث استفاده بی‌رویه و غیر اصولی مردم و گاهاً استفاده بیش از حد دام‌ها، آتش سوزی‌های فصل تابستان هم منجر به نابودی این سرمایه طبیعی می‌شود، لذا از مردم فهیم استان تقاضامند هستیم با نزدیکی به فصل گرم تابستان که مراتع خشک می‌شوند سعی در رعایت نکات مهم داشته تا از حریق جلوگیری شود.

وی ابراز امیدواری کرد؛ با همکاری و دلسوزی مردم تعداد حریق کمتری نسبت به سال‌های قبل را در سطح مراتع و جنگل‌های استان داشته باشیم.

کد خبر 6093674

دیگر خبرها

  • واژگونی کامیونت در بزرگراه آزادگان
  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از دست شکارچیان متخلف در سقز
  • سوزاندن بقایای محصولات کشاورزی منجر به نابودی زمین می‌شود
  • بی‌بی‌سی خط مقدم حمایت از رژیم صهیونیستی
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان
  • صاعقه در تمرین تیم ملی والیبال! (عکس)
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد
  • مربی نفت آبادان: یک روز هم استراحت نکردیم
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع مناطق گرمسیر